Thursday 29 November 2012

Hotel Saliris Egerszalók

 


A négcsillagos superior kategóriájú egerszalóki Saliris Hotelt Európa egyik legszebb szállodájaként tartják számon. Egerszalók Egertől 6 km-re fekvő település, a Mátra és a Bükk hegység között, a Laskó-patak völgyében. Egyedülálló, fenyőerdőkkel határolt természeti környezetben várja vendégeit a szálloda. A Hotel Saliris Resort & Spa 203 szobája között vannak standard, superior és superior plus kategóriájú szobák. A szobák mérete, berendezése és felszereltsége megegyezik, az eltérés a szoba fekvéséből és kilátásából ered. A superior plus kategóriájú szobák rendelkeznek a sódombra néző panorámás kilátással.
Egerszalók igazán egyedülálló nevezetessége a sódomb, amely a település déli részén, a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által jött létre. Ehhez hasonló képződmény Egerszalókon kívül a világon még két helyen található: Törökország ázsiai részén, Pamukkale-ban és az amerikai Yosemite Parkban - nemhiába vált tehát a sódomb a település szimbólumává.
Az egerszalóki gyógy- és élményfürdő (mely a szállodával egybeépült) a domboldalban helyezkedik el, a medencék egy része a festői szépségű völgyben kapott helyet. A létesítmény 1900 m2 vízfelülettel rendelkezik, összesen 17 db kül- és beltéri medencével. Világszínvonalú wellness szolgáltatásai között megtalálhatóak az alábbiak: gyógyvizes ülőmedencék, barlangmedence, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék, Kneipp- és visszhangmedencék, kádfürdők, thai masszázs, finn szauna, gőzfürdő, aromakabin, kültéri finn és orosz rönk szauna.
Magas színvonalú szépségápolási szolgáltatások is megtalálhatóak a Hotel Saliris Egerszalók kínálatában, melyekhez a Germanie de Cappucini cég exkluzív termékeit használják. Manikűr, pedikűr, szolárium vehető igénybe a szálloda szalonjaiban, a szolgáltatások palettája pedig igen széles - egy kis ízelítő: egri vörös szőlőfürdő, arany- és feketegyöngy pakolás, zöld algás tengeri fürdő, Kleopártra fürdő, Thalasso agyagpakolás, egri vörös szőlő terápia, deluxe csokoládépakolás, stresszoldó-méregtelenítő nyirokmasszázs, egri vörös boros kezelés hölgyeknek és uraknak egyaránt, relaxáló aromamassázs. 
A szálloda 11 termének köszönhetően kiválóan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására is.

No comments:

Post a Comment